Gesubsidieerde rechtsbijstand

Groeneveld Advocatuur is een sociaal advocatenkantoor, dat betekent dat wij onze diensten kunnen verrichten op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. De raad voor Rechtsbijstand toetst aan de hand van uw inkomen en vermogen of u in aanmerking komt voor deze subsidievorm, genaamd toevoeging. Meer informatie is te vinden op de website van de RvR.

Uurtarief

Indien u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand verrichten wij onze werkzaamheden tegen uurtarief: € 325,- inclusief 21% BTW, exclusief eventuele kosten voor griffierecht en leges. Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bespreken wij uw rechtsprobleem en inventariseren wij met u de mogelijkheden voor rechtsbijstand en informeren wij u over het financiële gedeelte aan de hand van een isnchatting van het benodigde aantal uren.

Prijsafspraak gezamenlijke echtscheiding

Voor gezamenlijke echtscheidingsverzoeken is een prijsafspraak mogelijk, indien u dus niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand via de RvR. Ter indicatie:

Gezamenlijk echtscheidingsverzoek + convenant: € 3250,- inclusief 21% BTW, exclusief leges en griffierecht.

Gezamenlijk echtscheidingsverzoek + convenant + ouderschapsplan en kinderalimentatie: € 3750,- inclusief 21% BTW, exclusief leges en griffierecht.

Gezamenlijk echtscheidingsverzoek + convenant + partneralimentatie + ouderschapsplan en kinderalimentatie: € 4500,- inclusief 21% BTW, exclusief leges en griffierecht.