Welkom!

Groeneveld Advocatuur is gevestigd in het Stadshart van Hoogezand aan Heveapad 53c. Ons kantoor is gelegen binnen een woonerf. Gratis parkeren voor de deur.

Een routekaart en een routebeschrijving treft u onderaan deze pagina.

Openingstijden

Naast de advocatuur is mr. N. (Nicolien) Groeneveld tevens werkzaam als HBO docent (recht en ethiek). Om die reden kunnen de openingstijden per semester afwijken. 

Maandag: 9:30 tot 16:30 uur

Dinsdag: 9:30 tot 16:30 uur

Woensdag: Gesloten / op afspraak

Donderdag: 9:30 tot 16:30 uur

Vrijdag: 9:30 tot 16:30 uur

Zaterdag: op afspraak (tijdens semesters september t/m december en januari t/m mei)

Contactgegevens

Telefoon: 0598-592385

E-mail: info@groeneveldadvocatuur.nl

Whatsapp: 06-40506942

Facebook: https://www.facebook.com/GroeneveldAdvocatuur

Route

De nummering op het Heveapad is lastig, daardoor kan het moeilijk zijn om ons kantoor te vinden als u voor de eerste keer een bezoek brengt.

Via Google Maps, ook eventueel te activeren via ons whatsapp nummer, kunt u de route opvragen. Als u het woonerf op komt rijden, negeert u de huisnummers. U rijdt voorbij de speeltuin, slaat rechtsaf en rijdt door tot het hek / het einde en bent gearriveerd bij ons kantoor. Op de openbare parkeerplekken kunt u de auto parkeren, u fiets kunt u bij de ingang parkeren.

Vanaf de Kerkstraat

Heveapad bestaat uit een portiekflat, eensgezinswoningen en een woonerf met boven- en benedenwoningen. Ons kantoor is gelegen aan het einde van het woonerf, Heveapad oneven 1 t/m 53c. Als u vanaf de Kerkstraat het Heveapad (de portiekflat) oprijdt, gaat u rechtdoor tot het einde en dan rechtsaf. Vervolgens rijdt u rechtsaf het woonerf Heveapad oneven 1 t/m 53c op. U volgt de weg voorbij de speeltuin en eerste weg rechtsaf tot het einde.

Vanaf de Meint Veningstraat

Als u vanaf de Meint Veningstraat het Heveapad oprijdt, krijgt u het woonerf (Heveapad oneven) aan uw linkerzijde. U ziet dan een speeltuin. U rijdt voorbij de speeltuin, slaat rechtsaf en stopt voor ons kantoor.

Routekaart